|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Badeværelse
Indhold på siden:

Badeværelse Spejl 60 x 60 cm.
Spejl med matslebne kanter. Data Mål: 60 x 60 cm.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Spejle & Spejlskabe - Øvrige mærker
Zack Badeværelses Beholder AVOR.
Zack Badeværelses Beholder AVOR fra Zack.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem og have
Sebra Badeværelse Til Sebra Dukkehus.
Dette dansk designede badeværelsessæt indeholder et toilet, som Sebra dukkefamilien kan sidde på/i. Derudover et badekar med dekorative vægklinker ovenover og et toiletbord med håndvask og påmalede låger. Møblerne er udført i klassiske og funktionelle former egnet til leg. En familie med kæledyr kan købes.
Kategori: Baby Spisetid - 1258
TriStar Badeværelse Skala 150 kg.
Denne krop skalaen har et kompakt og elegant design! Det er et nyttigt værktøj til at passe dit helbred. Apparatet bestemmer vægt, kropsfedt, procent kropsvæske og muskelmasse for sine brugere. Den er meget robust, da den er lavet af tykt hærdet sikkerhedsglas og har auto slukke..
Kategori: Badeværelsesindretning - Sundhed & skønhed Sundhedspleje Biometriske målere Badevægte
Badeværelse, tilbehør til dukkehus - Goki.
Badeværelse til dukkehus. Sættet består af i alt 17 dele, blandt andet badekar, tæpper og håndvask med spejl. En fint sæt til dukkehuset. Alt er lavet af træ.Anbefales til børn fra 3 år..
Kategori: Legetøj - Legetøj
Lampenwelt.com Badeværelses loftslampen Flavi, mat nikkel.
Rund badeværelses loftslampe Flavi med satineret nikkelfatning Denne loftslampe er mærket med beskyttelsesklasse IP44, hvorfor den er velegnet til anvendelse i badeværelset. Skærmen består af hvidt glas, som er indfattet i en metalring, der har en satineret nikkel finish. Valget af pærer er helt op til.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Loftlamper
House Doctor Badeværelses Kurv, Bath Double, Rustfri stål.
Double er en flot dobbeltkurv fra House Doctor. Kurven passer godt til badeværelset. Mangler du skabsplads, er kurven perfekt som en flot opbevaringsplads til f.eks. dine hudplejeprodukter, børster og sæber. Kurven er også oplagt som opbevaring af shampoo i din brusekabine, den skaber et eksklusivt og.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjemmet // Badeværelsestilbehør // Div. Badeværelsestilbehør
DFTP Nordlux Vægspot MARINA Badeværelse lampe, G9, IP44, sort.
Mærke: DFTP; Denne lampe kan benyttes til lyskilder af følgende energiklasser:: A++ - D; Driftsspænding: 230V; Dæmpbar: nej; Lys type: Væglampe; Sokkelbeskrivelse af lyskilde: G9; Strømforbrug: maks. 40W; Lyskilde følger med ved købet: nej; Lyskilde: 1x G9, 40W maks.; Farve: sort; Materiale: Metal/G.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning til beboelsesrum Væglamper
Badeværelse kampagne Tapwell TA220 Toiletbørste Messing.
.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse
Beliani Badeværelse Skab Sort BILBAO.
Skab ekstra opbevaringsplads i dit badeværelse med dette rumlige og praktiske skab. Materiale: MDF. Yderligere materiale: Aluminium. Vægt: 22 Montering: Skal samles Arter: Hevea brasiliensis Oprindelse træ: Kina Produktfordele: Solidt håndværk, Elegant udseende i mange år fremover, Yderst funktione.
Kategori: Badeværelsesmøbler - Bathroom Vanities Bathroom Cabinet
Lundby Dukkemøbler Småland, Badeværelse.
Dukkemøbler: Badeværelse fra Lundby – et fint møbelsæt til badeværelset i dukkehuset. Sættet består af et toilet, en håndvask og et spejl. Desuden medfølger lyserøde tandkrus, en lampe, en prikket bademåtte, samt et håndklæde. Anbefalet alder: Fra 3 år. Materiale: Plastik og tekstil..
Kategori: Legetøj - Legetøj-Dukker & Tøjdyr-Dukkemøbler
Halo Design LED Badeværelse Plafond.
Halo Design LED Badeværelse Plafond. En kraftig LED plafond du må bruge i vådrum (på badeværelset) som har et super fint varmhvidt lys, og rigeligt af det. Det er nemlig vigtigt, at du på badeværelset har rigeligt lys, da det ofte skal bruges til make-up mv. Disse plafonder som du kan få i 3 størrelser har en.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Lundby Småland Badeværelse Sæt.
.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby Småland
Lampe Gras N304 Væglampe Badeværelse Mat Sort.
.
Kategori: Indendørs belysning - Lampetyper Væglamper
Lundby Møbelsæt til badeværelset.
Hvem vil ikke gerne have et fint og lækkert badeværelse? Familien Lundby er glade for sine stilrene og klassiske badeværelsesmøbler. Sættet består af et flot, stort spejl, en håndvask med håndklædestang og et toilet. Du får også to tandkrus, et håndklæde, en bademåtte i rosa og en lampe til væggen eller.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukkehuse
Playmobil Badeværelse - PL9268 - PLAYMOBIL City Life.
Dette badeværelse er en ægte oase. Her vil man gerne være længe og gøre sig pæn. Udover brusebad, toilet og dobbelt vaskekumme kan der også opstilles en fitnesscykel. Der cykles flittigt, og så tager man et brusebad..
Kategori: Legetøj - PLAYMOBIL City Life
Koziol Surf Badeværelse Skål, Hvid.
Surf Badeværelse Skål, Hvid från Koziol ..
Kategori: Badeværelsesindretning - Indretning Badeværelsesindretning
Sangean DAB+ Radio til badeværelset Sangean H-203D DAB+, FM Hvid.
Bemærk! Denne tekst er maskineoversat. Den Sangean H-203 DAB + er en vandtæt DAB + / FM RDS-radio, specielt til vådrum, såsom badeværelser mv Ud over 4 forudindstillede knapper giver ....
Kategori: Radio - Multimedie & HiFi Lyd Radioer Radio
Playmobil - Dollhouse - Romantisk badeværelse.
Hylden med kurve og skuffen giver dig masser af plads til at opbevare brugsgenstandene i badeværelset..
Kategori: Legetøj - Playmobil
V3
Kategorier på sider:

Gode indklima råd Køkken diverse Bolig Gardiner Sommerhus Badeværelse Boligbyggeri Gode Feng Shui råd Stole Reoler 8 tallet 2 Lamper Møbler Gør det selv Gode råd om rum indretning Verdensrummet Selvbyg Forsikringstilbud Netbutikker Magasin Brugskunst diverse Boligudstyr Bolig ting Billedgalleri Senge 8 tallet Brugskunst Rum indretning lamper Havemøbler Rumdeler Boligindretning Skabe Glas Køkken Kampagnetilbud Rumindretning Byggeri Køkkenet Sofær Feng Shui Gode råd om belysning Tilbud Kunst
 
 
 Du er her: Rum - Boligsøgning Rum - - Hvad er Rum en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.