|
|
Lån  


 
Annonce:


Der er mange forskellige måder at indrette rum på, men der er ikke alle der skaber den ro og harmoni man har brug for i sin bolig. Her er en række gode råd til at skabe ro og hamoni i sit hjem.

1) Ned med kunstværkerne
Lad være med at placere malerier og andre kunstværker for højt oppe. De skal helst hænge eller stå i øjenhøjde.

2) Ikke for mange møbler
Prop ikke for mange møbler ind i små rum. Det fratager det enkelte møbel sit særpræg og giver en klaustrofobisk fornemmelse. Prøver dig frem med papir og blyant først. Tegn rummet op på et stykke ternet papir og klip møblerne ud fra et andet ark. Husk samme målestok.

3) Ikke for mange ting
Ikke for mange ting på hylder, gulv eller andet. Det kommer til at virke rodet, og det bliver svært at finde ro i rummet. Stil alle de ting du ikke har brug for på loftet.

4) Vær kritisk med vægmalingen
Det er bedre at være lidt kritisk med valget af farver på væggene, end at tage chancen og leve med en farve, man ikke er helt tilfreds med. Køb altid små farveprøver hos forhandleren og gå hjem og mal to felter på cirka en halv gange en halv meter.

5) Vær kritisk med vægmalingen
Sørg for at der er rigelig opbevaringsplads, så der er plads til alle de ting som kan virke roddet i rummet.

6) Kig på rummet
Se rummet som det er og find kvaliteterne i det
Information på sider:

Selvbyg - Lamper - Gode Feng Shui råd - Gør det selv - Feng Shui - Gode indklima råd - Brugskunst - Byggeri - Køkken - Bolig ting - Gode råd om belysning - Bolig - Boligudstyr - Netbutikker - Glas - Verdensrummet - Magasin - Billedgalleri - Skabe - Boligbyggeri - Gode råd om rum indretning - Du er her: Rum - Rum -