|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Reoler
Indhold på siden:

House Doctor Reol m. 4 hjul i sort og med træ 130x40x175 cm.
Dette skønne hyldesystem fra House Doctor, kan tilføre dit hjem mange forskellige funktioner og udtryk. Du kan bruge møblet i dit køkken til opbevaring af service, gryder og pander på en cool måde. Du kan også bruge møblet i stuen til udstilling af bøger og favorit nips. Det er kun fantasien der sætter.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler Hylder
Prisme reol 5 hylder eg struktur dekor..
Prisme reol 5 hylder eg struktur dekor. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Kontormøbler - Kontoropbevaring - Alle reoler
PJ Masks Reol.
Indret børneværelset med denne sjove og praktiske opbevaringsreol fra PJ Masks. Reolen har tre hylder og seks kasser. Reolen har en god størrelse, så dit barn nemt selv kan tage sine ting ud af og tilbage i kasserne med sine yndlingshelte. Passer godt ind på det seje børneværelse sammen med andre møbler og.
Kategori: Babymøbler - Børneværelset-Børnemøbler-Hylder & Reoler-Reoler
Temahome - Berlin Reol - Grå.
En rummelig reol i betonlook lavet af Honeycomb Panel. Reolen består af 15 rum, som man kan bruge til lige, hvad man ønsker. Reolen har en højde på 198 cm, og er en del af Detroit serien, som er en serie af møbler med betonlook..
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
House Doctor Reol m. 4 hjul Sort/træ blå.
Reol m. 4 hjul Sort/træ Default Title Dette skønne møbel fra House Doctor, er en hyldesystem og et rullebord. Møblet kan styles på mange forskellige måder, så det passer præcis til dit behov og din personlige stil. Hylderne er lavet af mangotræ og stellet.
Kategori: Opbevaringsmøbler - reol
Hoppekids Peter Reol Med 3 Hylder - B 72 X D 41,5 X H 129 Cm - White.
Peter reolen fra Hoppekids er en minimalistisk og super praktisk reol, der vil matche ethvert børneværelse og især andre møbler fra Hoppekids. Udstil, opbevar og hav alle favoritsagerne let....
Kategori: Opbevaringsmøbler -
BY TIKA Copenhagen massiv reol - naturfarvet egetræ, m. 3 hylder og 1 skuffe, (60x70cm).
Copenhagen reolen er i et smukt klassisk dansk design. Reolen er skabt af By Tika, som producerer og designer møbler i Danmark, hvor de har dygtige snedkere til at følge produkterne fra start til færdigt produkt. Reolen er i et smukt nordisk design, som kan bruges overalt i boligen. Anvend reolen i entreen, i.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Dagligstue // Reoler & magasinholdere mm. // Reoler
Rio reol med 2 låger + 2 skuffer.
Hvid Rio reol med 2 hvide låger og 2 hvide skuffer inkl. 3 hylder. I Rio serien findes der skriveborde, kassetter og reoler, som kan kombineres med forskellige låger, skuffer og greb. Rio er et fleksibelt system så du selv kan sammensætte det efter dit behov.Se alle møblerne fra Rio serien her.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Kontormøbler
Depot reol m/skuffer 40x166 cm..
Lene Bjerres sortiment er ikke kun bestående af interiør og brugskunst, men er også bestående af en række eksklusive møbler, både til udendørs samt indendørs brug. Blandt andet består sortimentet af produkttyperne; reol, vægskab og skab. Denne Depot reol m/skuffer måler 43x 40x 166 cm og er produceret i.
Kategori: Diverse - Møbler
Done by Deer Reol/Puslekommode Hvid.
Alsidig og smart opbevaringsbænk fra Done by Deer. Perfekt til at opbevare legetøj, bøger eller andet i og er desuden en flot indretningsdetalje i boligen. Køb også den separate topdel og lav møblet om til et puslebord med praktisk opbevaring! Når barnet bliver større kan du nemt fjerne topdelen og bruge.
Kategori: Diverse - Børn Børne- & babyudstyr Pusle & pleje Puslepuder
Philips LED Strips med Farvet lys.
Philips LED Strips med Farvet lys. Du kan skabe en fantastisk flot stemning derhjemme med LED strips med farvet lys, som også kan lyse i hvid nuance. Perfekt til at montere på møbler, under/over køkkenskabe, bag reolen, under senge mv. Du kan nemt montere rgb LED strips ved hjælp af det dobbeltklæbende tape.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Paulmann LED-påbygningslampe Paulmann Vane 93583 6.7 W Varm hvid Hvid.
Møbler påmontering bringer lys i og under skabe, reoler og vitriner. Du sørger for den rigtige oversigt eller gendanner samlere stykker i scene. Det firkantede sæt vane sørger med sin blanke....
Kategori: Indendørs belysning - Hus & Have Belysning Indendørs - Belysning Downlights, påbygningslamper Forsænket - Lampe - LED
Bookshelf (Hardcover) by Johnson Alex.
En titel, der vil appellere til dem interesseret i bogen kultur samt møbler og interiør design 'Reol' er den første publica....
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst, arkitektur og fotografi
Safety 1st Hjørnebeskyttere 4 styks.
Safety 1st Hjørnebeskyttere 4 styks Detaljer: • Farve: Transparent • Egnet til alle møbler • Fremstillet af blødt kunststof for at dæmpe stødet • Fastgøres med dobbeltklæbende tape • Til bord, reoler og skabe.
Kategori: Baby Spisetid - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Christine Baillet,Isabelle Bruno Kreativ med IKEA.
Denne bog viser simple ideer til at gøre IKEA-møblerne mere personlige, ved at tilføje ekstra ben, et nyt lag maling eller klistermærker. Der er også inspiration og hjælp til mere avancerede projekter, såsom at forvandle en simpel taburet til en cykel, et skrivebord, en gynge eller en reol.....
Kategori: Bøger & blade - Books
Kreativ med Ikea.
Denne bog viser simple ideer til at gøre IKEA-møblerne mere personlige, ved at tilføje ekstra ben, et nyt lag maling eller klistermærker. Der er også inspiration og hjælp til mere avancerede projekter, såsom at forvandle en simpel taburet til en cykel, et skrivebord, en gynge eller en reol. Der er noget til.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
vidaXL hjørneskrivebord 4 hylder hvid.
Det stilfulde og funktionelle skrivebord vil se flot ud i ethvert kontor eller andre rum. Det moderne skrivebord består af et bord og en reol med fire rum. Du kan enten stille skrivebord og reol side om side, eller du kan stille de to elementer i en L-form. Møblerne er nemme at samle..
Kategori: Diverse - Møbler Kontormøbler Kontormøbelsæt
House doctor REOL M. 4 HJUL SORT/TRÆ.
Dette skønne møbel fra House Doctor, kan tilføre dit hjem mange forskellige funktioner og udtryk. Møblet er en kombination af et hyldesystem og et rullebord og kan stylespå mange forskellige måder, så det passer præcis til dine behov og din personlige stil. Møblets hylder er lavet af mangotræ og.
Kategori: Borde & stole - Furniture > Tables
House doctor REOL M. 4 HJUL SORT.
Dette skønne møbel fra House Doctor, er en kombination af et hyldesystem og et rullebord. Møblet kan styles på mange forskellige måder, så det passer præcis til dine behov og din personlige stil.Hylderne er lavet af sort krydsfinér og stellet er lavet af jern. Den gennemgående sorte farve og det.
Kategori: Borde & stole - Furniture > Tables
V3
Kategorier på sider:

8 tallet 2 Feng Shui Reoler Lamper Magasin Senge Bolig Byggeri Boligudstyr Bolig ting Køkken diverse Gardiner Møbler Stole Gode indklima råd Glas Rumindretning Boligbyggeri Køkken Sofær Gode råd om rum indretning Rum indretning lamper Rumdeler Verdensrummet Boligindretning Brugskunst diverse Selvbyg Havemøbler Forsikringstilbud Brugskunst Billedgalleri Sommerhus Gode Feng Shui råd Køkkenet Netbutikker Kampagnetilbud Tilbud Gode råd om belysning Skabe Gør det selv Badeværelse 8 tallet Kunst
 
 
 Du er her: Rum - Boligsøgning Rum - - Hvad er Rum en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.