|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Senge
Indhold på siden:

Sylvanian Families Møbler Til Pigeværelse.
Indret dit pigeværelse med dette sæt! Med hvid og lyserød som de gennemgående farver, er det enhver piges drøm i Sylvania. Sættet består af en seng m. lyserød madras og blomstret sengetøj,....
Kategori: Babylegetøj -
BeKids SOFT Junior seng 70x140 wh.E.
Soft Juniorseng Fra My Baby Room Mere end blot et sted at sove.... Levering: Senge og Møbler pakkes sikkert ind med ekstra hjørnebeskyttere, og leveres gratis til nærmeste BabySam butik. Gratis retur. En super flot juniorseng i enkelt design og med runde kanter. Sengen passer ind i de fleste børneværelser..
Kategori: Baby Spisetid - 6394
Kim seng 160x200 cm hvid..
Kim seng 160x200 cm hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
Karup Twist Seng 160 - Hvid.
Enkel dobbeltseng designet og skabt af danske Karup. Twist sengen måler 160x200 cm. Den er fremstillet i hvid fyrretræ, som er FSC-certificeret. På grund af de enkle ben, og farven på rammen, får sengen et let, lyst look, som vil passe ind i de fleste skandinaviske hjem. Match eventuelt med møbler i samme.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse/Sengerammer
HoppeKids Sengeskuffe med hjul, 2-pak, til 90 x 200 cm seng.
Praktisk og stilren sengeskuffe i 2-pak fra HoppeKids. Skufferne har hjul og passer under HoppeKids sengesofaer og køjesenge, der måler 90 x 200 cm. HoppeKids' møbler er hovedsageligt fremstillet af langsomt voksende fyrretræ. Unikt for denne naturlige, værdifulde og miljøvenlige råvare, er de mange.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Indretning Opbevaring Opbevaringskasser
Pinolino Hjulssæt Seng, Sort.
Pinolino har siden 1997 udviklet, produceret og solgt en bred palet af børnemøbler, tilbehør og legetøj. Førstesklasses materialer, præcision og stor kærlighed til detaljen gør Pinolinos møbler elskede i ethvert hjem. Produktdetaljer: • Farve: sort • Diameter: 40 mm • 4 x hvide svinghjul • 2 x bremser • Med.
Kategori: Babymøbler - Baby og småbørn|
Tine K. Home Bambus lounge seng, venstrevendt.
Smuk loungeseng i bambus og træ i skandinavisk design fra Tine K home med lige linjer. Enkeltheden i designet gør at bænken let kan integreres i den nordiske indretning. 220 x 120 x H 80 cm Disse møbler kan bruges ude som inde. *PRISEN ER ECXL. MADRAS  .
Kategori: Diverse - Furniture
Philips LED Strips med Farvet lys.
Philips LED Strips med Farvet lys. Du kan skabe en fantastisk flot stemning derhjemme med LED strips med farvet lys, som også kan lyse i hvid nuance. Perfekt til at montere på møbler, under/over køkkenskabe, bag reolen, under senge mv. Du kan nemt montere rgb LED strips ved hjælp af det dobbeltklæbende tape.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Troll Tremmeseng Royal.
Tremmeseng Royal indgår i Trolls populære Royal-serie, Troll tremmesenge er senge af høj kvalitet til børn. Disse møbler er fremstillet til at overholde både de europæiske og amerikanske standarder og testes i flere testinstitutter. Royal Tremmeseng har tre forskellige justerbare madraspositioner. Mål: H112,2.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Børn Børnemøbler & indretning Børnemøbler Senge & madrasser til børneværelset
Lyon halvhøjseng - hvid/natur, m. skrivebord og opbevaring.
Multifunktionel børneseng med integreret skrivebord, garderobeskab og kommode. Lyon seng er en helt ny halvhøjseng fra danske Tvilum. Her får du samlet hele børneværelsets møbler i ét. Øverst er selve sengen, hvor der er plads til en 90x200 madras. I højreside er der et lille klædeskab med en enkel bøjlestang.
Kategori: Babymøbler - Børneværelset // Børnesenge // Halvhøje senge til børn
Dustett Gulvmundstykke Dustett universal 7300009042296 Replace: N/A.
Universal Dustett har en af de laveste profiler på markedet på ca. 43 mm, for støvsugning under senge og møbler. Dette, kombineret med den lave vægt på 0,3 kg og gummihjul, gør den meget lethåndterlig. Dustett kræver ingen omstilling mellem hårde gulve og tæpper, den tilpasser sig automatisk. En.
Kategori: Mad - Mundstykker,Mundstykker og børster
Kidkraft Sparkle dukkehus - Sparkle Dollhouse 65826.
Dette flotte dukkehus, er enhvers lille piges drøm. Dukkehuset er inklusiv 30 unikke møbler som passer til de forskellige rum. Grill og solsengen til poolen. Bord stole og køleskab til køkkenet. Badekar til badeværelset. Seng til soveværelset. lænestol til stuen og meget meget mere. Dukkehuset har en elevator.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Beliani Vandseng med tilbehør 180x200 cm Lysegrå NANTES.
Sengen NANTES er lavet med en høj standard og overbeviser med en kompromisløs kvalitet og perfekt design. De forkromede ben sammen med den lyse og moderne form, gør denne seng yderst iøjenfaldende. Den måler 180 x 200cm. Vores leverandør har produceret designer møbler i over 15 år, selv i det høje.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Bedroom Waterbeds
Designerstik FORM Designerstikprop uden jord, Rød.
Utroligt flad og diskret stikprop i et flot design. Stikproppen bliver betegnet som "Danmarks fladeste stikprop" og med sine kun 11 mm i et undersænket udtag fylder den bestemt heller ikke meget. Den lave dybde gør den særdeles velegnet til montering bagved f.eks. kommoder, senge eller møbler, men pga. dens.
Kategori: Diverse - El-artikler - Løs el - Stikpropper
Stina seng 160 * 200 cm eg struktur..
Stina seng eg struktur. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
Laudrun seng 90x200 cm natur..
Laudrun seng 90x200 cm natur. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
Molly Kids seng 90x200 cm hvid voks..
Molly Kids seng 90x200 cm hvid voks. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
Stina seng 160 * 200 cm hvid..
Stina seng hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig tilbehør. Du.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
Molly Kids seng 90x200 cm klarlakeret..
Molly Kids seng 90x200 cm klarlakeret. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
V3
Kategorier på sider:

Skabe Brugskunst Reoler Verdensrummet Gode indklima råd Netbutikker Selvbyg Møbler Sofær Rumindretning Gode råd om rum indretning Gode Feng Shui råd Byggeri Gode råd om belysning Rumdeler Bolig Tilbud Brugskunst diverse Gør det selv 8 tallet Gardiner Køkken Havemøbler Boligudstyr Sommerhus Bolig ting Kunst 8 tallet 2 Boligindretning Badeværelse Kampagnetilbud Stole Forsikringstilbud Senge Rum indretning lamper Feng Shui Glas Boligbyggeri Køkkenet Lamper Billedgalleri Magasin Køkken diverse
 
 
 Du er her: Rum - Boligsøgning Rum - - Hvad er Rum en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.