|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Stole
Indhold på siden:

KidKraft My Dream Mansion Dukkehus m/møbler.
KidKraft har produceret og udviklet træ legetøj siden 1968, og er en af de største producenter i USA. Kvaliteten på Kidkraft dukkehusene er helt i top og designet tilfredsstiller selv de mest kræsne forbrugere. Stort dukkehus til store dukker op til 30cm. De kendte dukker fra Barbie og Bratz passer perfekt i.
Kategori: Borde & stole - KidKraft Dukkehuse
Hoppekids Møbler 1 bord, 2 stk børnestol & 1 bænk - Børnebord / Børnemøbler 101405.
Hoppekids Mathilde hvidt møbelsæt til børn Bestående af 1 bord, 2 stole og en slagbænk med opbevaringsrum. Målene er (HxBxL): Bord 50x56x74 cm Stole 56x31x32 cm Bænk 56x31x67 cm Hyndesæt medfølger ikke!.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
Lundby Basic Møbler Spisestue.
Dette fine sæt med dukkehusmøbler fra Lundby indeholder spisestuemøbler med alt hvad dukkerne behøver, når de skal spise mad sammen. Stolene er bløde at sidde i og det runde bord samt stolene kan passe ind flere steder i dukkehuset. Møbelserien Basic lader dig hurtigt og let møblere dit Lundby dukkehus med.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Dukker & Tøjdyr-Dukkemøbler
FDB Møbler - Anker Stol - Sort.
Anker stolen fra FDB Møbler er et enkelt og meget skulpturelt møbel til den klassiske indretning. Stolen er designet af Stine Weigelt som har fundet inspiration i den klassiske pindestol. Denne Ankerstol er fremstillet af sortlakeret, massivt egetræ fra FSC-certificerede skove i Europa. Det sorte træ skaber.
Kategori: Havemøbler - Stuen/Loungestole
FDB Møbler - C28 Tillægsplade - Sæbebehandlet Eg.
En fin og enkel tillægsplade fra FDB Møblers sortiment. Tillægspladen er fremstillet Poul M. Volther og matcher C28 spisebordet i samme serie. Tillægspladen er fremstillet af sæbebehandlet eg. Træet har en utrolig flot struktur og farve. Tillægspladen er perfekt til at skabe ekstra siddepladser ved bordet..
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spiseborde
FDB Møbler - C35C Spisebord 220x95 - Bøg.
Inviter vennerne på middag ved dette smukke spisebord fra FDB Møbler. Spisebordet C35C er et smukt, enkelt og meget stilrent bord til den store spisestue. Bordet er designet af Poul M. Volther i 1957 og er stadig et smukt, ikonisk møbel den dag i dag. Spisebordet er fremstillet af bøgetræ. Det massive træ er.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spiseborde
FDB Møbler - C35A Spisebord 82x82 - Natur/Lys grå.
Dette spisebord har en god størrelse til den mindre bolig. Spisebordet er kvadratisk og måler 82 cm på hver led. Det giver dig mulighed for at indrette en lille spiseplads selvom pladsen er trang. C35A Spisebordet er fremstillet af massiv egetræ med en top af gråt linoleum. Det grå linoleum skaber en smart.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spiseborde
FDB Møbler - C28 Spisebord 240x112 - Sort.
Smukt og enkelt spisebord som kan bruges i de fleste boligindretninger. C28 spisebordet er produceret af FDB Møbler og designet af Poul M. Volter tilbage i 1951. Spisebordet er et stilrent møbel i et enkelt design. C28 er fremstillet af sortlakeret egetræs finer. Det sortmalede træ kan ret aftørres med en.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spiseborde
FDB Møbler - D20 Sofabord 120x55 - Hvid.
Et hvidt sofabord er klassisk og kan bruges i alle boligindretninger. Dette D20 sofabord er ingen undtagelse. Designet er enkelt, moderne og stilrent og du kan let pynte bordet med personlige ting. Sofabordet er fremstillet af birketræ som er malet hvidt. I 1951 designede Poul M. Volther det smukke sofabord.
Kategori: Borde & stole - Stuen/Sofaborde
FDB Møbler - C28 Spisebord 141x96 - Sort.
Dette C28 spisebord har en god størrelse til den mindre bolig, da spisebordet ikke fylder meget i rummet. Spisebordet fra FDB Møbler er fremstillet af sortlakeret egefiner og lavet i et enkelt design. Poul M. Volter designede bordet i 1951 som siden hen er blevet et populært møbel. C28 kan gøres større ved.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spiseborde
FDB Møbler - Mikado Spisebordsstol - Hvid/natur.
Denne Mikado spisebordsstol passer særligt godt til den skandinaviske boligindretning. Spisebordsstolen er tegnet af designduoen Foersom og Hiort-Lorenzen. Spisebordsstolens sæde er fremstillet af formpresset bøg og giver stolen en god komfort. Både ben og ryg er fremstillet af hvidlakeret bøgetræ som matcher.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spisebordsstole
FDB Møbler FDB - D102 Søs sofabord Ø70 - Sort.
.
Kategori: Borde & stole - Stuen/Sofaborde
FDB Møbler - Mikado Skammel - Hvid/Natur.
En utrolig stilren og meget moderne skammel til den klassiske, nordiske boligindretning. Mikado skamlen er designet i 1996 af designduoen Foersom og Hiort-Lorenzen. Skamlen er fremstillet af bøgetræ. Sædet er formpresset hvor ben og understel er massiv bøg. De hvide ben passer godt til sædet i bøgetræ. Denne.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Taburetter
FDB Møbler - J46 Spisebordsstol - Rød.
Skab liv og leg i boligen med denne fantastiske spisebordsstol fra FDB Møbler. Spisebordsstolen er designet af Poul M. Volther i 1956. J46 er en spisebordsstol som et let i udtrykket og som ikke fylder meget i lokalet. Det er derfor en praktisk stol til den mindre spisestue eller til studielejligheden..
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spisebordsstole
FDB Møbler - Yak Spisebordsstol - m/armlæn - Sort.
Denne sorte spisebordsstol er designet af Tom Stepp for FDB Møbler. Den klassiske spisebordsstol er fremstillet af egetræ som er sortlakeret. Stolen indeholder smukke detaljer i form af synlige messingskruer og et smukt armlæn. Spisebordsstolens armlæn giver en god komfort, og stolen er fremstillet af robuste.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spisebordsstole
FDB Møbler - Mikado Spisebordsstol - Sort.
Denne Mikado spisebordsstol er et utrolig dekorativt møbel til boligen. Spisebordsstolen er designet af Hiort-Lorenzen og Foersom for FDB møbler. Spisebordsstolens sæde er lavet af formpresset bøgetræ i sort. Den ikoniske ryg og benene er lavet af sortlakeret bøgetræ. Ryggen er lavet af flere stykker bøgetræ,.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spisebordsstole
FDB Møbler - J48 Spisebordsstol - Eg/beige.
I 1951 designede Poul M. Volther denne spisebordsstol fro FDB Møbler. Spisebordsstolen er fremstillet af egetræ fra FSC-certificerede skove. Træet har en smuk farve som passer utrolig godt til den beige stof på sædet. Det polstrede sæde gør, at stolens komfort er høj. J48 spisebordsstolen passer godt til den.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spisebordsstole
FDB Møbler - J81 Spisebordsstol m/armlæn - Sort.
J81 er en spisebordsstol som i 50'erne blev tegnet af Jørgen Bækmark for FDB møbler. Spisebordsstolen er utrolig smuk og meget elegant i boligen, og så er komforten samtidig utrolig høj. Stolen er fremstillet af bøgetræ med et sort håndflettet sæde. Bøgetræet er lakeret sort og matcher derfor sædet fint..
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spisebordsstole
FDB Møbler - J83 Skammel - Sort.
Denne skammel er produceret af FDB Møbler og fremstillet af materialer i høj kvalitet. Skamlen blev oprindeligt designet af Jørgen Bækmark og passer til den klassiske boligindretning. J83 har en fin størrelse som gør, at den kan bruges alene eller sammen med loungestolen fra samme serie..
Kategori: Borde & stole - Stuen/Skamler
V3
Kategorier på sider:

Reoler Billedgalleri Senge Gør det selv Køkken diverse Sofær Køkken Kampagnetilbud Sommerhus 8 tallet 8 tallet 2 Rumindretning Forsikringstilbud Brugskunst Glas Gode råd om belysning Bolig Stole Byggeri Verdensrummet Badeværelse Gode råd om rum indretning Skabe Lamper Selvbyg Boligbyggeri Havemøbler Boligudstyr Møbler Gardiner Brugskunst diverse Rumdeler Rum indretning lamper Gode indklima råd Boligindretning Kunst Netbutikker Feng Shui Bolig ting Køkkenet Gode Feng Shui råd Magasin Tilbud
 
 
 Du er her: Rum - Boligsøgning Rum - - Hvad er Rum en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.